Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Echipa de la Pixel-Art Studio

In: Blog

Salutare draga cititorule,

Ne bucuram nespus ca ai venit sa ne vizitezi 🙂

As dori sa incepem prin a ne prezenta:

Pixel-Art -este o echipa de tineri ambitiosi si iubitori de fotografie si videografie care si-au promis sa va faca viata mai frumoasa, pe cat posibil, dar mai ales  sa va oferim amintiri de neuitat. Toate clipele minunate din viata merita, a fi pastrate, pentru totdeauna. Daca din tot ceea ce facem, o fotografie sau un clip, va reusi peste 30, 40 de ani sa aduca un strop de bucurie in viata dumneavoastra, atunci, inseamna ca ne-am indeplinit scopul.

Mihai Aurica, sunt cel din fata tastaturii, si cel care a infiintat acest mic, dar inimos grup, pe care va invit pe parcurs sa il cunoasteti.

Sunt casatorit din 2006 si din 2012 am intrat in randul taticilor!!! Cei care au copii stiu ca acest lucru este, de departe, cea mai mare realizare, cei care inca nu au,,,,au sa vada la momentul respectiv si imi vor da dreptate! 🙂

Locuiesc in Brasov, imi place sa traiesc, sa fotografiez oameni mereu fericiti, sa merg in natura, sa ascult muzica buna si sa aduc un strop de fericire altora. 🙂

Studii: Sunt pasionat de fotografie de cand ma stiu, insa de prin 2010 m-am apucat serios de studiat fotografia.

2010-2012  Scoala Populara de Arte „Tiberiu Bradiceanu” la sectiunea „Arta Fotografica” .

– 2011 am absolvit  Cursul de Fotograf Acreditat de Ministerul Muncii.

-Pe langa acestea am participat la diverse seminarii si worksopuri despre fotografia de nunta, sunt consumator de orice lectura sau tutorial video despre fotografie, incerc sa ma autodepasesc zilnic, sa fiu din ce in ce mai bun, cel mai bun!

Alte studii: sunt absolvent al Facultatii de Constructii Civile si Industriale, Iasi-2006, Absolvent al Facultatii de Drept, Brasov- 2012. Imi place sa invat mereu ceva nou. Nu ma plictisesc niciodata! 🙂

Ma implic 100%  intotdeauna, ofer profesionalism, siguranta si seriozitate. P.F.A. Mihai Aurica  are intotdeauna clientii multumiti si fericiti! Lucram intotdeauna in baza unui Contract de Prestari Serviciii si oferim factura/bon fiscal pentru toate sumele incasate. Ne oferim  serviciiile in cadrul legal si ne platim toate contributiile la stat cu speranta ca Romania, va fi candva, un stat mai bun pentru noi si copiii nostri.

Imi doresc sa va spun mai multe, insa va astept cu drag pe Blog sa comentam impreuna, sa aud povestile voastre si de ce nu, sfaturi si pareri.

 

Echipa Pixel-Art este formata din:

  • Mihai  (subsemnatul) –Fotograf  vizualizati profilu aici
  • Marius – Videograf (cameraman) vizualizati profilu aici
  • Cezar si Vali  – Videografi (cameramani)  vizualizati profilul aici .
By: Mihai
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name required Email required Website Comment

Back to top

Share Page

Close